Δεν χρειαζόμαστε μόνο ελληνικό διαβατήριο αλλά και καμιά δεκαριά άλλα

Τι είπε ο γνωστός δημοσιογράφος στην εκπομπή του στον Real FM

163

 

Τις τελευταίες ημέρες εάν αληθεύουν όσα μαθαίνουμε και όσα καταγγέλλονται τότε δεν θα πρέπει να έχουμε μόνο το ελληνικό διαβατήριο αλλά και καμιά δεκαριά άλλα.

Όπως είπε ο ίδιος ο επικεφαλής του Ποταμιού, ο Σταύρος Θεοδωράκης συγγενείς του κ. Τσίπρα πήραν δημόσια έργα πριν από τις εκλογές. Επτά μήνες επάνω και ο κ. Θεοδωράκης ισχυρίζεται ότι «τσίμπησαν» δημόσια έργα μέσα σε ελάχιστους μήνες που έκαναν διαπραγμάτευση και δεν τους έβλεπε ο ήλιος εκεί στις Βρυξέλλες. Επίσης ο κ. Θεοδωράκης κατήγγειλε, κάτι ξέρει εδώ, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ισχυρές διασυνδέσεις με τζάκια και διαπλεκόμενους και ότι τελικά πρέπει να απαντήσει ο κ. Τσίπρας ποια είναι η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τα μεγάλα συμφέροντα της Αθήνας». Εάν αληθεύουν αυτά περί Φλαμπουράρη και περί σχέσεων του Τσίπρα με μεγάλα συμφέροντα τότε πρέπει να φεύγουμε γιατί ο μικρός δεν είναι μόνο άπειρος αλλά και διασυνδεδεμένος με διάφορα κέντρα συμφερόντων. Επίσης ακούγεται έντονα σε διάφορους επιχειρηματικούς κύκλους -και ίσως αυτά προέρχονται από κακιές γλώσσες- ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λέγεται πλέον ΣΥΡΙΖΑ OIL και εάν κοιτάξεις ποιοι τον βοηθάνε και πως τον βοηθάνε τον Τσίπρα, είτε από πολιτικούς είτε από δημοσιογράφους καταλαβαίνεις ότι σπούδασε μηχανικός αλλά τον καλύτερο βαθμό του τον είχε στη χημεία με τους πολυκυκλικούς υδρογονάνθρακες.

Στον αντίποδα, πάντως, ο κ. Τσίπρας επιμένει ότι την Κυριακή το σύστημα της διαπλοκής θα δεχτεί την φαρμακερή κατραπακιά, χωρίς φυσικά να μπορεί να απαντήσει για το φέσι των 90 δισ. που λένε ότι έβαλε στη χώρα τον τελευταίο καιρό. Άλλωστε λένε ότι θα συνεχίσει να παράγει αστάθεια, γιατί τουλάχιστον 50 στελέχη που του έμειναν λένε ότι δεν πρόκειται να ψηφίζουν τους εφαρμοστικούς νόμους που θα φέρνει στη Βουλή για το μνημόνιο. Το ένα μετά το άλλο τα στελέχη του λένε στις τηλεοράσεις προκειμένου να δικαιολογήσουν την μνημονιακή στροφή τους ότι εμείς δεν πρόκειται να ψηφίσουμε τους εφαρμοστικούς νόμους.

Θυμάμαι την εποχή που ήμουν στο ΣΚΑΪ το 1990-1993 όπου μου χρεώνουν την πτώση του Μητσοτάκη ότι όλοι μιλούσαμε για τη διαπλοκή, πριν από 25 χρόνια. Ο πρώτος που εισήγαγε τον όρο ήταν ο Μητσοτάκης. Προηγουμένως ο Ανδρέας Παπανδρέου ο οποίος έδωσε άφεση αμαρτιών σε ένα Δωράκι 500 εκατ. εκεί στη ΔΕΗ λέγοντας ε, ένα δωράκι είχε κάνει στον εαυτό του, ήθελε να συγκρουστεί και αυτός με το κατεστημένο…

Υπάρχουν αναφορές που λένε ότι όταν ο συγχωρεμένος ο Λαμπράκης τον έπαιρνε στο τηλέφωνο σηκωνόταν όρθιος! Αλλά και όταν ο Ψυχάρης επικοινωνούσε με διάφορους πολιτικούς αρχηγούς ένιωθαν την ανάγκη να μιλάνε όρθιοι. Τα τελευταία πέντε χρόνια η διαπλοκή σε μεγάλη μερίδα του δημοσιογραφικού κόσμου στήριξε τη σφαγή του ελληνικού λαού. Μερικοί από τους δημοσιογράφους έπαιξαν τα βρομερότερα παιχνίδια, παριστάνοντας ότι δήθεν είναι με το αντιμνημόνιο ενώ στην πραγματικότητα δημιουργούσαν ρωγμές στο αντιμνημονιακό μέτωπο και προωθούσαν τον Τσίπρα ή τον πίεζαν να φέρει το επόμενο μνημόνιο και να ξεκαθαρίσει την αριστερή πτέρυγα του. Η ιστορία θα καταγράψει και θα αναδείξει όσους έπαιξαν αυτά τα παιχνίδια.

Όσο για την τεχνική εταιρεία στην οποία είναι μέτοχος ο κ. Αλέκος Φλαμπουράρης και -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- «τσίμπαγε» εργάκια από τον κ. Πέτρο Τατούλη (ο οποίος  κάποτε έβριζε πολύ τον Καραμανλή και τη ΝΔ και μετά ως πολιτικός μηχανικός στηρίχθηκε και υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να γίνει περιφερειάρχης στην Πελοπόννησο), το εκπληκτικό είναι ότι αυτό το έργο που έπρεπε να γίνει με διαδικασίες–εξπρές και με 3,9 εκατ. ευρώ στην εταιρεία ΔΙΑΤΜΗΣΗ ήταν συμπληρωματικά έργα για το καταφύγιο των αλιέων στο Βραχάτι. Η περιοχή αυτή, το Πεσαβάρ, δεν έχει καθηγητές στα νησιά του Αιγαίου και σε όλη τη χώρα, έχει κλειστά περίπου 272 σχολεία και 19.000 κενά. Δεν έχει λεφτά για καθηγητές γιατί είναι μια χώρα με καθαρά χέρια που θέλει να κάνει μεταρρυθμίσεις, δηλαδή στην πραγματικότητα να εξοντώσει όλη την αστική και λαϊκή τάξη και να μείνει μόνο το κέντρο της Γουατεμάλα. Δεν έχει λεφτά για καθηγητές. Όμως οι αλιείς μαργαριταριών της εξουσίας είτε είναι αριστεροί είτε δεξιοί, μάλιστα φαίνεται ότι οι αριστεροί έχουν χέρια που θυμίζουν τους παλιούς γερανούς που έβγαζαν τα τσιγάρα από τα μηχανήματα, έχουν τεράστια αγάπη στους αλιείς γιατί οι ίδιοι είναι και μαργαριτάρια της εξουσίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...