Το tweet του Καμμένου και το «καμένο δάσος»

16. Ιουνίου, 2017 Είπαν - Έγραψαν ΕκτύπωσηΜέγεθος Κειμένου:

kammenosssss

 

Πάρτι έκανε από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα το twitter και στη συνέχεια τα site αλλά και ραδιοφωνικές εκπομπές με το tweet του Πάνου Καμμένου με την πολυσυζητημένη γραβάτα. Άλλοι γέλασαν, άλλοι έκλαψαν, άλλοι έκραξαν, ενώ τα νέα έφτασαν μέχρι τη Γερμανία όπου ασχολήθηκε και η Bild. 

 

Προσωπικά όμως εγώ δεν θα μείνω στην κριτική του συγκεκριμένου tweet γιατί το θέμα δεν είναι η ουσία του ζητήματος. Το tweet του Καμμένου δεν ήταν καθόλου τυχαίο καθώς ήταν το δάχτυλο που ήθελε να μας κρύψει το ωραίο δάσος που καίγεται. Ήταν άλλο ένα επικοινωνιακό τέχνασμα της Κυβέρνησης που ήθελε να κρύψει την κριτική για τα «όσα κέρδισε» στο Eurogroup δηλαδή τη συνεχιζόμενη λιτότητα, τους περισσότερους φόρους, τις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων. Ασχολήθηκε η μίση Ελλάδα και τα ΜΜΕ με το tweet του κ. Καμμένου και ξεχάσαμε ότι τα αποτελέσματα του Eurogroup θα τα πληρώσουμε όλοι εμείς.

 

Ας μην πέφτουμε λοιπόν στην παγίδα και ας βλέπουμε τα γεγονότα με νηφαλιότητα και ψυχραιμία. Όσο για τον κ. Καμμένο πέραν της πολιτικής πρέπει να ασχοληθεί και με τα του οίκου του.

 

Του Παντελή Ζήλου

 

To σχόλιo της Bild

 

Στο ρεπορτάζ της για το Eurogroup, η γερμανική εφημερίδα κάνει ειδική αναφορά στο tweet που ανέβηκε και… κατέβηκε σε χρόνο dt από τον λογαριασμό του υπουργού Άμυνας. «Περίεργο: Λίγα λεπτά μετά τη συμφωνία, ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ανέβασε μια φωτογραφία μιας κόκκινης γραβάτας με ζωγραφισμένα πέη. Γρήγορα κατέβασε το tweet λέγοντας πως η κόρη του (σ.σ. λάθος της εφημερίδας, ο κ. Καμμένος έγραψε ότι ο γιος του ανέβασε τη φωτογραφία) είχε το κινητό του», γράφει η Bild. gravataaaaa gravata2222