ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ! Ο Τραμπ, η Deutsche bank και η Ρωσία

16. Φεβρουαρίου, 2017 Είπαν - Έγραψαν ΕκτύπωσηΜέγεθος Κειμένου:

Clipboard

Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τις σχέσεις των επιτελών αλλά και του ιδίου του Τραμπ με τη Ρωσία. 

Έτσι σήμερα, η μεγάλη γερμανική τράπεζα ανακοίνωσε ότι μετά από έλεγχο που έκανε δεν βρήκε καμία σχέση στα οικονομικά του κ. Τραμπ με τη Ρωσία. Θα πρέπει όμως να θυμίσουμε ότι η σχέση της  Deutsche bank με τον  κ. Τραμπ είναι σχεδόν ιστορική. Ο παππούς του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ, ήταν Γερμανός μετανάστης και πάντα τα δάνεια που έπαιρνε αυτός και στη συνέχεια η οικογένεια του προέρχονταν από τη γερμανική τράπεζα.

Φυσικά και τώρα η οικογένεια Τραμπ είναι από τους καλύτερους πελάτες της  Deutsche bank όπως μάλιστα αναφέρει και ο Guardian αφού η  Ιβάνκα Τραμπ και ο σύζυγος της  Τζαρεντ Κούσνερ, αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος έχουν πάρει αρκετά δάνεια.

Παλαιότερα δημοσιεύματα μάλιστα, ανέφεραν ότι η DB ήταν από τους βασικούς χρηματοδότες της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ χωρίς βέβαια να επιβεβαιωθούν αλλά και να διαψευσθούν. Αξιοσημείωτο όμως είναι όπως αναφέρει και ο Guardianότι η DΒ η οποία είχε τεράστια προβλήματα με την Αμερικανική δικαιοσύνη που απειλούσαν ακόμα και την ύπαρξη της,ήρθε πρόσφατα σε διακανονισμό και μείωσε τα πρόστιμα σε 7,2 δισ δολάρια. Τυχαία όλα αυτά ή το συγχωροχάρτι που έδωσε η Deutsche bank στον Τραμπ για τις σχέσεις με τη Ρωσία είχε αντάλλαγμα, όπως αναρωτιόνται δημοσιεύματα στον διεθνή τύπο.