ΤΟ ΠΟΡΤΑΛ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ – Στο productsgreek.com όλες οι πληροφορίες για μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις

13. Νοεμβρίου, 2015 TIME OUT ΕκτύπωσηΜέγεθος Κειμένου:

 

portal

Το portal www.productsgreek.com ξεκίνησε δυναμικά το 2013 με μοναδικό σκοπό την εξωστρέφεια.

Χιλιάδες Ελληνικές και μόνο εταιρείες βρίσκουν τη δική τους χώρα για να διαφημιστούν, να προωθήσουν και να πουλήσουν τα προϊόντα τους.

Μεταφρασμένο σε 8 γλώσσες κατάφερε να ενημερώσει όλο τον κόσμο για τα Ελληνικά προϊόντα μιλώντας στην γλώσσα τους.

Στο www.productsgreek.com στην ενότητα βιβλιοθήκη όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν βήμα – βήμα για τις διαδικασίες εξαγωγής προϊόντων των μικρών επιχειρήσεων.

Επίσης, υπάρχουν όλες οι εκτελωνιστικές εταιρείες και εταιρείες μεταφορών με τα στοιχεία επικοινωνίας τους ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έρθουν σε επαφή απευθείας μαζί τους.

Το πόρταλ έκλεισε μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων – ποτών, (στην οποία μάλιστα είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Ελληνικών εταιρειών, είναι η έκθεση FOODEXSAUDI 2015)  και θα πραγματοποιηθεί στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας 17 – 20 Νοεμβρίου 2015.

Η έκθεση θα έχει άρωμα Ελλάδας καθώς θα συμμετέχουν 20 Ελληνικές εταιρείες από την Ήπειρο, την Δυτική Μακεδονία και την Κρήτη.

Η έκθεση FOODEXSAUDI 2015 έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία τις προηγούμενες χρονιές αφού μόνο το 2014 έλαβαν μέρος 138 εκθέτες από 29 διαφορετικές χώρες. Οι κατηγορίες προϊόντων καλύπτουν σχεδόν όλους τους τομείς στα τρόφιμα και τα ποτά(π.χ.: Αρτοποιία, γαλακτοκομικά προϊόντα, φρούτα και λαχανικά, κ.α.).