ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ! Όλο το σχέδιο της Κάτιας Ριμπολόβλεφ για την αξιοποίηση του νησιού (photo)

14. Νοεμβρίου, 2017 Επικαιρότητα ΕκτύπωσηΜέγεθος Κειμένου:

Clipboard

Η οικογένεια Ριμπολόβλεφ φιλοδοξεί να μετατρέψει τον θρυλικό Σκορπιό σε θέρετρο υψηλών προδιαγραφών για τους εκλεκτούς επισκέπτες της.

Τέσσερα χρόνια μετά την αγορά του νησιού, ο Ρώσος μεγιστάνας Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ και η κόρη του Κάτια είναι έτοιμοι να βάλουν τη δική τους «σφραγίδα» στον μικρό παράδεισο των Ωνάσηδων, ο οποίος αλλάζει όψη και σε τίποτα δεν θα θυμίζει πλέον το δωρικό καταφύγιο της διάσημης ελληνικής οικογένειας, αφού στόχος τους είναι να κατασκευάσουν το πρώτο ξενοδοχειακό συγκρότημα σε ιδιωτικό νησί στην Ελλάδα.

Η Realnews αποκαλύπτει ολόκληρη την τεχνική μελέτη της επένδυσης, που κατέθεσε στις 21 Σεπτεμβρίου 2017 η εταιρεία Mykinai S.A. στο τμήμα Πολεοδομίας του δήμου Λευκάδας, η οποία αναμένεται να πάρει σύντομα «σάρκα και οστά», αφού πριν από λίγες ημέρες ο σχετικός φάκελος πήρε την τελική έγκριση από την αρμόδια Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Μέσα από την έκθεση που συνέταξαν οι αρχιτέκτονες του Ρώσου κροίσου έρχονται στο «φως» μία προς μία όλες οι λεπτομέρειες για τις δομικές παρεμβάσεις σε έκταση 9.000 τ.μ. που συνθέτουν το νέο, υπερπολυτελές «πρόσωπο» του Σκορπιού, με πολυτελή μπάνγκαλοους, spa, προπονητικό κέντρο ιππασίας, γήπεδο βόλεϊ και πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων που λίγοι θα απολαύσουν.

Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για να διαβάσετε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Realnews

Capture

Capture1