ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ! Τι έδειξε το στίγμα από το κινητό του – Που τον ψάχνει η Αστυνομία

20. Μαρτίου, 2017 Κοινωνία ΕκτύπωσηΜέγεθος Κειμένου:

sorras_611_355

«Ο Αρτεμης Σώρρας βρίσκεται προφανώς στην Ελλαδα και σύντομα τις επόμενες  ημέρες θα είναι παρόν, για να υποστήριξει και να διατρανώσει την αθωωτητά του».

Τα παραπάνω δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο συνήγορος του καταζητούμενου Αρτεμη Σώρρα, Βασίλης Νουλέζας.

Με έγγραφη εξουσιοδότησή του από το κρησφύγετό του σήμερα, ο καταζητούμενος, ζήτησε έφεση της καταδικαστικής απόφασης ενώ έκανε αίτηση αναστολής της προφυλάκισης του ίδιου και της συζύγου του.

Η αστυνομία αναλύοντας τα στοιχεία από το διάγγελμά του, εκτιμά πως δεν έχει φύγει από την χώρα, και τον αναζητούν στην γενέτειρα του, την Πάτρα.

Οπως συμπεραίνουν, η βιντεοσκόπηση του “διαγγέλματος”, πραγματοποιήθηκε μάλλον σε κάποιο υπόγειο σπιτιού και μάλιστα ο καναπές στον οποίο κάθονταν ήταν παλιός και φθαρμένος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, του Newsit, στο “στόχαστρο” των Αρχών έχουν μπει στενοί συνεργάτες του Σώρρα από την Αχαϊκή πρωτεύουσα, οι οποίοι είναι δυνατόν να έχουν προσφέρει δίκτυο κάλυψης και περίθαλψης του συμπατριώτη τους.

Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκαν έρευνες στο σπίτι που δήλωνε ο Σώρρας ως μόνιμη κατοικία στην οδό Βοσπόρου στην Ν. Σμύρνη, σε δυο διαμερίσματα στην περιοχή τις Καλλιθέας, όπου διαμένουν στενοί συγγενείς του, σε μια μονοκατοικία στα Μεσόγεια κι ένα διαμέρισμα στο κέντρο τις Αθήνας με αρνητικά αποτελέσματα.

Το τελευταίο στίγμα

Στο μεταξύ, το τελευταίο στίγμα από το κινητό τηλέφωνο του Αρτέμη Σώρρα, εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή στο Ρίο της Αχαΐας..

Συγκεκριμένα, το στίγμα του κινητού του, «έδειχνε» αυτό το σημείο την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα και αφού ήδη είχε καταδικαστεί.

Σύμφωνα με την εκπομπή LiveNews, το στίγμα εντοπίστηκε κοντά στο όρο Κατρίτσι. Είναι μία περιοχή πάνω από το Ρίο. Οι αρχές εκτιμούν ότι ο Αρτέμης Σώρρας ανάμενε την σύζυγό του που εμφανίστηκε στις 09:30 το πρωί στο δικαστήριο μαζί με τον κουνιάδο της. Στη συνέχεια η γυναίκα του κατευθύνθηκε προς το σημείο που την περίμενε ο σύζυγός της, στην εθνική οδό, προς την Αθήνα.
Νωρίς το απόγευμα ο Αρτέμης Σώρρας απενεργοποίησε το κινητό τηλέφωνό του. Μάλιστα, οι αρχές εκτιμούν, ότι πήρε όλα τα μέτρα ασφαλείας, βγάζοντας ακόμη και τη μπαταρία. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο Αρτέμης Σώρρας βρίσκεται στην Ελλάδα, κινούμενος ανάμεσα σε Αθήνα και Αχαΐα.

ΑΣΚΗΣΕ ΕΦΕΣΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ! Την ώρα που είναι σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ: Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος του – Γιατί δεν έχει εμφανιστεί στις αρχές