ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Τσιγκούνηδες αποδείχτηκαν οι φίλοι του Μέσι στο γάμο του

14. Αυγούστου, 2017 Lifestyle ΕκτύπωσηΜέγεθος Κειμένου:

messimarriage

Όταν είσαι ο Λιονέλ Μέσι, σίγουρα δεν περιμένεις το γάμο σου για να κάνεις ένα κομπόδεμα για το μέλλον σου. Αλλά, επίσης, όταν είσαι ο Λιονέλ Μέσι έχεις φίλους με γεμάτα, πολύ γεμάτα πορτοφόλια.

Όμως, όπως αποδείχτηκε, αυτά τα μεγάλα πορτοφόλια, δεν άνοιξαν ούτε καν για το γαμήλιο δώρο του φίλου τους!

Στην Αργεντινή, η πιο καυτή συζήτηση αυτών των ημερών είναι ότι οι φίλοι του Μέσι, του έκαναν δώρα για το γάμο του μόλις 9.500 ευρώ. Και να φανταστεί κανείς ότι ο άσος του ποδοσφαίρου είχε πει πως δεν ήθελε δώρα για τον ίδιο αλλά ζήτησε να δοθούν αντ” αυτού χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Όμως, από τους περίπου 250 καλεσμένους του, συγκεντρώθηκαν μόλις 9.500 ευρώ.

Ο γάμος του διάσημου Αργεντινού με την Αντονέλα, αποτέλεσε κορυφαίο γεγονός στην χώρα, όπου κλήθηκαν τα μεγαλύτερα αστέρια του ποδοσφαίρου: από τον Ροναλντίνιο, στον Λουίς Σουάρες, Ζεράρ Πικέ με τη σύζυγό του Σακίρα, Εζεκίελ Λαβέτσι και φυσικά το Νεϊμάρ.

Το ζευγάρι ζήτησε από τους 260 καλεσμένους να προσφέρουν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς του Techo, που βασίζεται σε καταλύματα έκτακτης ανάγκης για αυτούς που έχουν ανάγκη στην Αργεντινή. Επικαλούμενη την «αρχή της διαφάνειας», η ανθρωπιστική οργάνωση κυκλοφόρησε το ποσό που καταβάλλεται στο γάμο. Οι διασημότητες διέθεσαν μόλις 200.000 πέσος, ή 9.500 ευρώ, δηλαδή 36,50 ευρώ ανά άτομο.

Σύμφωνα με τον Τύπο στην Αργεντινή, οι επισκέπτες ενθαρρύνθηκαν να προσφέρουν χρήματα, η οποία μάχεται κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας. Αυτή συγκέντρωσε το ποσό των 15.000 ευρώ, ή περισσότερο από 50 ευρώ ανά άτομο.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, προκάλεσαν σοκ στην Αργεντινή, καθώς η εφημερίδα Clarin, έκανε γνωστό ότι ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ και η σύζυγός του Σακίρα ξόδεψαν, σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 15.000 δολάρια σε ένα καζίνο στην πόλη του Ροσάριο.