ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ! Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το χειρουργείο του Βασίλειου Κωστέτσου

12. Μαΐου, 2017 Lifestyle ΕκτύπωσηΜέγεθος Κειμένου:

Vasileios-Kostetsos1

Η επέμβαση ανοιχτής καρδιάς στην οποία υπεβλήθη στο ιδιωτικό νοσοκομείο Υγεία, την Παρασκευή ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Όπως αναφέρουν  πληροφορίες, ο Βασίλειος Κωστέτσος έχει ήδη αποσωληνωθεί, ενώ τον έχουν επισκεφτεί οι δικοί του άνθρωποι. Όλα εξελίχθηκαν ομαλά, δηλώνουν άτομα του περιβάλλοντός του.

Η επέμβαση έγινε με τον λιγότερο δυνατό επεμβατικό τρόπο, από τον Διευθυντή της Γ΄ Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Υγεία, καρδιοχειρουργό δρ. Αριστοτέλη Πάνο.

Υπενθυμίζεται οτι την είδηση ότι ο γνωστός σχεδιαστής θα υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, έδωσε η Σάσα Σταμάτη στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1. «Θέλω να στείλουμε τη θετική μας ενέργεια στον Βασίλειο Κωστέτσο, γιατί αυτή την ώρα υποβάλλεται σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς σε ιδιωτική κλινική. Ούτε εγώ το ήξερα. ΄Ηταν κάτι που το είχε κρατήσει κρυφό εκείνος. Ξέρεις ο Βασίλειος τα πολύ προσωπικά του θέματα, τα κρατάει να ξέρεις!», είπε.

Ο ίδιος ο Κωστέτσος ανέφερε στο Instagram του, ποστάροντας μια φωτογραφία με λουλούδια: «Αυτή είναι μια όμορφη εικόνα που θέλω να με συνοδεύει..Πέρασαν εννέα μήνες….πήγαινε Ελα….και προσπάθησα να μην δείξω…τίποτα…!μέτρησα τους «φίλους» μου….και ήρθε η στιγμή….το Μόνο που χρειάζομαι είναι «Θετική ενέργεια»….Ελπίζω να τα πούμε σύντομα από δω…..την Αγάπη μου».