Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο χώρο του τύπου. Υποσχετικές, σενάρια και «πέτσινες» επιταγές

5. Σεπτεμβρίου, 2017 Περίεργα ΕκτύπωσηΜέγεθος Κειμένου:

12

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο χώρο του τύπου.

Είναι γνωστό το κανόνι του Φώτη Μπόμπολα και οι «πέτσινες» επιταγές που κυκλοφορούν στην αγορά, ωστόσο είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς πως δημοσιογραφικά συγκροτήματα και εκδοτικοί οργανισμοί έχουν γεμίσει με αυτές τις επιταγές το σύνολο των ανθρώπων του τύπου.

Δημοσιογράφοι εφημερίδων και ραδιοφώνων, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, ακόμα και λογιστές και τηλεφωνήτριες έχουν βρεθεί έναντι μισθών να έχουν στα χέρια τους τέτοιου είδους επιταγές, με αποτέλεσμα στην πραγματικότητα οι άνθρωποι να είναι απλήρωτοι για μήνες.

Μερικοί μάλιστα αναρωτιόνται μήπως πρόκειται για κάποια συνωμοσία ή για κάποιο παιχνίδι που παίχτηκε εις βάρος τους καθώς τα μέσα στα οποία δούλευαν για μήνες από τη μία τους έλεγαν ότι θα τους πληρώσουν και να κάνουν υπομονή από την άλλη διατείνοντο «περιμένετε και έρχεται επενδυτής» και στο τέλος ροκανίζοντας το χρόνο αντί πληρωμής τους έδωσαν τις «βαριές» επιταγές του κ. Μπόμπολα από το πρακτορείο «Ευρώπη» όπου εξακολουθούν βέβαια να μην πληρώνονται.

Με λίγα λόγια στο χώρο του τύπου συμβαίνουν τραγικά πράγματα, οικογένειες καταστρέφονται και πεινάνε και δημοσιογραφικά μαγαζιά διατηρούν την ύπαρξή τους με υποσχετικές και σενάρια προς τους εργαζομένους τους.