Ο ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ! Ο γητευτής του… (photo)

17. Φεβρουαρίου, 2017 Υγεία ΕκτύπωσηΜέγεθος Κειμένου:

eytyxia_590_b

Ο Ιρανός χειρουργός, καθηγητής Αμίρ Μαρασί, δίνει την απάντηση στο πως είναι τελικά ο τέλειος γυναικείος κόλπος, αφού ο ίδιος μπορεί να μικρύνει τα «χείλη» τα αιδοίου, να κάνει πιο ευαίσθητο το σημείο «G», ακόμη και να σφίξει τις «χορδές» στην κλειτορίδα.

Για πολλούς, ο τέλειος γυναικείος κόλπος είναι ροζ, παχουλός και χωρίς ίχνος τρίχας… Επειδή όμως πολλές γυναίκες δεν είναι ευχαριστημένες με αυτό που έχουν ή απλά θέλουν να κάνουν «λίφτινγκ» στα γεννητικά τους όργανα, οι πλαστικοί χειρουργοί αναλαμβάνουν δράση.

Ο τέλειος γυναικείος κόλπος, πρέπει να ξέρετε ότι  δημιουργήθηκε σε ένα χειρουργικό τραπέζι, κατά τη διάρκεια μιας αισθητικής χειρουργικής από τον Ιρανό χειρουργό, καθηγητή Αμίρ Μαρασί. Ο γενειοφόρος Ιρανός χειρουργός έφτιαξε από σιλικόνη έναν τέλειο γυναικείο κόλπο και στη συνέχεια προχώρησε στην… πράξη. Μέχρι τώρα, έχει πραγματοποιήσει πάνω από 400 χειρουργικές επεμβάσεις στα απόκρυφα μέρη των γυναικών, στο ιατρείο του στο Μπρούκλιν.

Ο καθηγητής Μαρασί υπόσχεται στις γυναίκες να κάνει πιο όμορφα τα γεννητικά τους όργανα και να τους δώσει το χρώμα και το σχήμα που θέλουν

«Στόχος της επέμβασης είναι να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθηση της γυναίκας, να της εξασφαλίσουμε καλύτερο σεξ με περισσότερους οργασμούς από ό, τι έχει ονειρευτεί», όπως ο ίδιος εξηγεί.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «New York Post», το παρατσούκλι του Ιρανού χειρουργού είναι «VW», από τα αρχικά των λέξεων «Vagina Whisperer» («Ο γητευτής του αιδοίου»). Στο χειρουργικό τραπέζι του Μαρασί έχουν καθίσει επώνυμες γυναίκες οι οποίες σε λιγότερες από δύο ώρες αποκτούν τον… τέλειο κόλπο.

 

amir marashi 17.2.2017