Ξέσπασε η Άννα Καραμανλή για Δήμο Βερύκιο: «Ανοίκεια επίθεση εναντίον μου…»

17. Φεβρουαρίου, 2017 Media ΕκτύπωσηΜέγεθος Κειμένου:

anna-karamanli

Την δική της απάντηση προς τον Δήμο Βερύκιο έδωσε η Άννα Καραμανλή, μετά τις αναφορές του δημοσιογράφου του ALPHA ότι η βουλευτής της Ν.Δ. πληρώνεται ακόμα από την ΕΡΤ.

Η Άννα Καραμανλή μίλησε για ανοίκεια επίθεση εναντίον της και κάλεσε τον Δήμο Βερύκιο να αναιρέσει όσα είπε…

Αναλυτικά η απάντησή της: «Σε πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ALPHA με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος αναφέρθηκε στο όνομα μου, λέγοντας ψευδώς ότι κέρδισα ένα εξωτικό ταξίδι στην κοπή της πίτας της ΕΡΤ Α.Ε. Επίσης ανέφερε ότι – παρά τη βουλευτική μου ιδιότητα -πληρώνομαι και από την ΕΡΤ.

Ενημερώνω τον κύριο Βερύκιο ότι τελώ σε αναστολή καθηκόντων απο το 2012 και φυσικά δεν έχω καμία απολαβή από την Δημόσια τηλεόραση.

Επιπλέον το δώρο που κέρδισα ήταν μια τηλεόραση την οποία την ίδια στιγμή δώρισα στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ως μια απειροελάχιστη συνεισφορά στο τεράστιο έργο που επιτελεί.

Ο κ. Βερύκιος προχώρησε σε μια ανοίκεια επίθεση εναντίον μου. Τα κίνητρά του δεν είμαι σε θέση να τα γνωρίζω. Αυτό που γνωρίζω με σιγουριά είναι ότι δεν τήρησε κανένα κανόνα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αφού δεν μπήκε καν στον κόπο να κάνει το στοιχειώδες ρεπορτάζ.

Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Βερύκιος θα έχει την ελάχιστη γενναιότητα να αποκαταστήσει άμεσα, την Δευτέρα, την αλήθεια μέσα από την ίδια εκπομπή. Διαφορετικά θα σημαίνει ότι στόχος του ήταν η δημιουργία εντυπώσεων και η κατασυκοφάντησή μου. Στοιχεία που δεν τιμούν τη δημοσιογραφική του ιδιότητα».

Δείτε εδώ και την ανάρτησή της στο facebook:

καραμανλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ