Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ! Όχι δεν αφορά την Σία Κοσιώνη και το μωρό που περιμένουν αλλά…

19. Μαΐου, 2017 Παρασκήνιο ΕκτύπωσηΜέγεθος Κειμένου:

kosioni_bakogiannis

Χαλαρός και εμφανώς χαρούμενος για την πορεία που έχει πάρει η προσωπική του ζωή εμφανίστηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.

Φυσικά η κουβέντα πήγε στο παιδί που περιμένει με τη Σία Κοσιώνη.  «Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Πάρα πολύ» είπε ο κ. Μπακογιάννης μιλώντας στο STAR.

«Πιστεύω ότι οφείλουμε, όλοι εμείς που εμπλεκόμαστε με τα κοινά, να προστατεύουμε και να περιφρουρούμε τις οικογένειές μας και κυρίως τα παιδάκια μας. Όσο ανοιχτοί πρέπει να είμαστε για εμάς τους ίδιους και για τη δουλειά μας, τόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε όταν εμπλέκονται άλλοι άνθρωποι που αγαπάμε, οι οποίοι δεν έχουν κανένα λόγο να πληρώνουν το κόστος των δικών μας επιλογών» συνέχισε.

«Πέρα από όλα τα άλλα, τι είναι το πρώτο πράγμα που είσαι; Πατέρας. Πρέπει λοιπόν να δημιουργήσεις ένα οχυρό αγάπης για να στεγάσεις τα παιδιά σου» τόνισε

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας έκανε και μια συγκλονιστική αποκάλυψη.  «Η αδελφή μου είναι καλύτερη μαγείρισσα από τη γιαγιά μου», είπε ενώ είναι θρυλικές οι μαγειρικές ικανότητες της Μαρίκας Μητσοτάκη.