ΖΑΛΙΖΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ PRINCE! Ποιοι είναι οι κληρονόμοι του

19. Μαΐου, 2017 Διεθνή ΕκτύπωσηΜέγεθος Κειμένου:

prince-890x395_c

Σπίτια, καταθέσεις, μετοχές και άλλα περιλαμβάνει η περιουσία του Prince που θα πάει στους κληρονόμους του.   

Σύμφωνα με τα στοιχεία ο τραγουδιστής του «Purple Rain» είχε στην ιδιοκτησία του ακίνητα που η αξία τους ξεπερνάει τα 25 εκατ. δολάρια, επιπλέον διέθετε τραπεζικούς λογαριασμούς με καταθέσεις 110.000 δολαρίων και …67 ράβδους χρυσού που υποτιμούνται σε πάνω από 836.000 δολάρια.

Επίσης τα διαθέσιμα της εταιρείας του NPG Music Publishing ξεπερνούν τα 1,3 εκατ. δολάρια, ενώ δεν υπολογίζονται οι μετοχές και τα ομόλογα που είχε στη διάθεσή του και χωρίς να η απογραφή της περιουσίας τού καλλιτέχνη, που πέθανε τον Απρίλιο του 2016, σε ηλικία 57 χρόνων, να είναι η τελική.

Επιπλέον υπάρχει και μία σειρά από ακυκλοφόρητα τραγούδια, που δεν έχουν αποτιμηθεί, καθώς και άλλα προσωπικά αντικείμενα, μεταξύ των οποίων: κοσμήματα, ο εξοπλισμός του στούντιο ηχογράφησης και τουλάχιστον μία ντουζίνα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με την απόφαση μοναδικοί κληρονόμοι της περιουσίας του αδικοχαμένου ποπ σταρ είναι τα έξι αδέλφια του.

Μετά την έκδοση της απόφασης αυτής, όσοι υποστηρίζουν ότι είναι απόγονοι του Prince έχουν σύμφωνα με το δικαστήριο, ένα χρόνο μπροστά τους για να εμφανιστούν και να διεκδικήσουν μερίδιο της περιουσίας.