ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – Δείτε πως ντύνει το πλήρωμά της (φώτο)

18. Ιουλίου, 2017 Περίεργα ΕκτύπωσηΜέγεθος Κειμένου:

αεροπορικη

Συνδυάζοντας κλασσικά οriental στοιχεία και σχήματα της σύγχρονης μόδας, οι στολές των πληρωμάτων της Hainan Airlines,

της αεροπορικής εταιρείας της νήσου και επαρχίας Χαϊνάν, αποτελούν δημιουργίες του σχεδιαστή μόδας LaurenceXu και επαναφέρουν τη φινέτσα και το στυλ στους αιθέρες. Στο πρόσφατο show του Κινέζου σχεδιαστή στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι στις αρχές Ιουλίου παρουσιάστηκαν και οι νέες στολές για τα πληρώματα της αεροπορικής εταιρείας και έκλεψαν τις εντυπώσεις!

stoles2  stoles4

Η συλλογή είναι επηρεασμένη από το παραδοσιακό κινέζικο φόρεμα «cheongsam». Τα φορέματα σε παστέλ χρώματα έχουν σχέδια, σύννεφα, κύματα και βουνά. Ο LaurenceXu τα συνδύασε με δυτικού στυλ παλτά και καπέλα.Η μείξη των παραδοσιακών κινεζικών στοιχείων και της δημοφιλούς διεθνούς μόδας δημιούργησε ένα αριστούργημα της Ανατολής που εντυπωσιάζει. «Δεν δημιουργούμε μόνο μια νέα στολή αλλά παρουσιάζουμε τη διεθνοποιημένη εικόνα της αεροπορικής εταιρείας μας. Ειδικά στις διεθνείς πτήσεις, θέλουμε να δείξουμε στους επιβάτες ότι η Κίνα είναι μοντέρνα και μέσα στη μόδα» ανέφερε ο XuFei, brandmanager της HainanAirlines. Η απόφαση για συνεργασία με τον LaurenceXu εντάσσεται στη στρατηγική της HainanAirlines, της τέταρτης μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας στην Κίνα, με στόχο να αναδειχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους αερομεταφορείς παγκοσμίως.

stoles3

Ο LaurenceXu, γεννημένος στην επαρχία Σαντόνγκ της Κίνας σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Tsinghua, αποφοίτησε από την Κεντρική Ακαδημία Τεχνών και το ταλέντο του έγινε γρήγορα αντιληπτό από κινηματογραφιστές. Ένας σκηνοθέτης του ζήτησε να σχεδιάσει τα κοστούμια για την ταινία «HuayaoBride» με πρωταγωνιστή τον ZhangJingchu. Αυτό οδήγησε σε περισσότερες συνεργασίες και τη δημιουργία κοστουμιών για ταινίες δράσης και πολεμικών τεχνών όπως το «TheGrandmaster», «Switch» κ.ά. Το 2013 παρουσίασε για πρώτη φορά συλλογή του στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.