ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΓΙΑ MEGA: «Αμιγώς επιχειρηματική κίνηση η πώληση στον Σαββίδη»

24. Μαΐου, 2017 Media ΕκτύπωσηΜέγεθος Κειμένου:

bobolas ΦΟΤΙΣ

Μπροστά στον ορυμαγδό δημοσιευμάτων και σχολίων για συνέχεια της διαπλοκής και το ερώτημα για το πως οι τράπεζες δεν είχαν δεσμεύσει το 20% των μετοχών του Mega που έχει δάνεια 166 εκατ. έδωσε τη δική του απάντηση ο Φώτης Μπόμπολας.

Η απόφασή του να πουλήσει το 20% των μετοχών του στο Mega στον Ιβάν Σαββίδη, σχολιάστηκε έντονα τις προηγούμενες μέρες κι από τη ΝΔ.

Με δήλωσή του που δημοσιεύθηκε σήμερα στην εφημερίδα «Έθνος» αναφέρει ο κ. Μπόμπολας,:

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους του Mega, αλλά και στους πολίτες που στήριξαν και στηρίζουν τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό σταθμό της χώρας, ανέλαβα μια πρωτοβουλία άρσης του αδιεξόδου το οποίο παρατεινόταν επικίνδυνα.

Με προσωπικό και οικονομικό κόστος, προχώρησα σε μια αμιγώς επιχειρηματική συμφωνία, χωρίς πολιτικές προεκτάσεις, δείχνοντας στην πράξη ότι ως μέτοχος της «Τηλέτυπος» αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Καθαρά, δημόσια και χωρίς σκοπιμότητες.

Το ίδιο αναμένω να κάνουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι (παλαιοί και νέοι), έτσι ώστε το Mega να λειτουργήσει ξανά και να επιστρέψει στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, εκεί όπου πραγματικά ανήκει. ΦΜ»