ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ: «Μασάζ» και Σαββίδη έχει του ΣΥΡΙΖΑ το παιχνίδι!

4. Μαΐου, 2017 Media ΕκτύπωσηΜέγεθος Κειμένου:

Tragas_Parapolitika01Front

Με τα νέα μέτρα μετά τη συμφωνία και τον Ιβάν Σαββίδη ασχολήθηκε στο σημερινό «Εν Αθήναις» ο Γιώργος Τράγκας.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Όλος ο τύπος ασχολείται σήμερα με το μασάζ στους βουλευτές της συγκυβέρνησης – έτσι λένε τώρα την απειλή: ή ψηφίζεις τα μέτρα ή παραδίδεις την καρέκλα σου! Ο Φίλης διαφωνεί αλλά …θα ψηφίσει! Ο Τσακαλώτος θα υπέβαλε την παραίτησή του αλλά θα ψηφίσει. Όλοι οι θερμόαιμοι του ΣΥΡΙΖΑ είναι στο εξαφανιζόλ!

Ο Πολάκης κάνει γιουρούσια στα περιφερειακά χειρουργεία. Βγήκε φωτογραφία με τα μούσια στο χειρουργείο και κατάλαβαν όλοι γιατί έχουμε αύξηση στις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις! Η φωτογραφία στο Facebook διανεμήθηκε σε οικογένειες με άτακτα παιδιά που δεν τρώνε το φαΐ τους!

Και με τον Ιβάν τον Τρομερό της Συμπρωτεύουσας. Τον Ιβάν που ανακάτεψε κυβέρνηση και αντιπολίτευση και απέδειξε ότι ενώ εκατομμύρια Έλληνες βασανίζονται, το σύνολο του πολιτικού προσωπικού της χώρας εξακολουθεί να ενδιαφέρεται και να συναλλάσσεται με ορισμένους πολιτικούς.

Πολλές φορές μάλιστα μετεωρίτες και αστεροειδής στην ελληνική πολιτική σκηνή. Ενοχλήθηκαν από το Σαββίδη Καραμανλής και ο Σαμαράς γράφει σήμερα η Ελευθερία του Τύπου».

Μασάζ όλων των τύπων
Όπως συνέχισε με χιούμορ στα Παραπολτικά 90,1 FM: «Κυρίες και κύριοι, η μεθυσμένη πολιτεία έχει πρώτο θέμα σήμερα το μασάζ στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και την αγωνία της κυβέρνησης να πείσει το σύνολο των βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας να ψηφίσουν ομόφωνα τη νέα ομαδική ανθρωποθυσία των Ελλήνων και την επιβολή των φρικιαστικών και απάνθρωπων μέτρων στην ελληνική κοινωνία.

Οι πιέσεις και οι εκβιασμοί στους βουλευτές που με βάση το Σύνταγμα πρέπει να ψηφίζουν ελεύθεροι και κατά συνείδηση, χαρακτηρίζονται ως μασάζ!
Έτσι οι έγκριτοι συνάδελφοί μου αποκαλούν στις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα την παραβίαση του Συνταγματικού δικαιώματος των εκπροσώπων του ελληνικού λαού.
Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί από ό,τι φαίνεται τους καλύτερους τρόπους μασάζ προκειμένου να πείσει όλους αυτούς που δυσφορούν ή αντιδρούν ή αποδοκιμάζουν τις αποφάσεις και τις υπογραφές του κου Τσίπρα. Από ότι μαθαίνω για τον κο Φίλη θα χρησιμοποιηθεί λόγω όγκου και βάρους η ιαπωνική μέθοδος Σιάτσου που περιλαμβάνει μαλάξεις στην κοιλιά, στην πλάτη βουνό του αγαπητού Νίκου και στις μπουτάρες !
Για τον κο Τσακαλώτο θα χρησιμοποιηθεί σουηδικό με απαλές κινήσεις, ελαφρά χτυπήματα και επίδειξη πολλών φωτογραφιών της Σκάρλετ Γιόχανσον!
Για τους Μιχελογιαννάκηδες και άλλους λαϊκούς ήρωες τύπου Πολάκη δεν θα καταβληθούν ιδιαίτερα επίπονες προσπάθειες. Η κυβέρνηση θα περιοριστεί σε αρωματοθεραπεία με αμυγδαλέλαιο. Άλλωστε όλοι αυτοί είναι έτοιμοι να φωνάξουν πάλι ΝΑΙ!!
Και μην ακούτε για αντιδράσεις των 53, των 63 και των 73 …θα τα ψηφίσουν όλα αβασάνιστα και θα τα μεταφέρουν στις πλάτες του κου Μητσοτάκη και της ΝΔ».

Καλός ο Κυριάκος!
Είπε για τον αρχηγό της αντιπολίτευεσης: «Ο Κυριάκος δεν ήταν κακός χθες στο δελτίο ειδήσεων του Alpha. Ήρεμος φαινόταν, αποφασισμένος και υπομονετικός. Μόνο ένας παρατηρητικός θα μπορούσε να διακρίνει στα μάτια του την οργή που έχει συγκεντρώσει όλο αυτό τον καιρό με τις επιθέσεις εναντίον της συζύγου του, του προσώπου του και των κινήσεων διαφόρων στελεχών εντός του κόμματός του.

Ο αρχηγός της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να βάλει καμία υπογραφή σε όλα αυτά που θα ψηφιστούν την επόμενη εβδομάδα ακόμη και εάν ζητηθεί κάτι τέτοιο από τους δανειστές, από το ΔΝΤ.
Όπως είπε: γιατί να ζητηθεί κάτι τέτοιο από αυτόν, όταν δεν ζητήθηκε από τον κο Τσίπρα».

Ιβάν ο κατακτητής των ΜΜΕ
Τόνισε ο γνωστός δημοσιογράφος: «Κυρίες και κύριοι, ενώ ο Πούτιν τα βρήκε με τον Ταγίπ Ερντογάν στο Σότσι, λίγες ώρες μετά την ιδιαίτερα παγωμένη συνάντησή του με τη Μέρκελ, εδώ στην Ελλάδα ένας φίλος του επιχειρηματίας, ο κος Ιβάν Σαββίδης συνεχίζει να ανακατεύει με τις δηλώσεις που έκανε τόσο την κυβέρνηση όσο και την αντιπολίτευση.
Σύμφωνα με όσα γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στην Ελευθερία του Τύπου, ο Καραμανλής είπε: εμένα ήθελα να ήξερα τι με ανακατεύει και ο Σαμαράς αντέδρασε γελώντας!
Φαίνεται όμως ότι ο Ιβάν για δικούς του λόγους χορεύει Καλίνκα κι ανακατεύει την πολιτική μας σκηνή με νέα διαπλοκή, αφού όλος ο κόσμος μαθαίνει από τώρα τι θα λένε τα μέσα ενημέρωσης που θέλει να αγοράσει σε μια Ελλάδα που η κυβέρνησή της φωνάζει κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς, ενώ ένας τύπος όπως ο κος Σαββίδης παίρνει το μέρος του πρωθυπουργού, βρίζει το Μητσοτάκη και δηλώνει : θα πάρω ένα μεγάλο κανάλι και θα βάλω κάποια στιγμή στην Τσέπη ένα μεγάλο δημοσιογραφικό συγκρότημα.

Η κυβέρνηση – φίλες και φίλοι- δεν σχολίασε την παρέμβαση Σαββίδη υπέρ του Τσίπρα.
Υπάρχει όμως περίπτωση και το θεωρώ σχεδόν βέβαιο να επέμβουν Γερμανοί και Ευρωπαίοι για την υπόθεση της ΣΕΚΑΠ. Και μάλιστα να επέμβουν για παράβαση των κανόνων περί ανταγωνισμού!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ«ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ» – Από το αποτέλεσμα θα κριθούμε δήλωσε ο Α. Μπαλωμενάκης στον Γ. Τράγκα

«Ένας ξένος επενδυτής είναι ευπρόσδεκτος»: Δημήτρης Καμμένος για Σαββίδη και μέτρα

Γ. ΚΥΡΤΣΟΣ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ & ΧΡΕΟΣ: «Δεν υπάρχει κοινή εξωτερική πολιτική στην Ευρώπη»