ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ: Λαγκάρντ-Μέρκελ με όλιγον από… Μητσοτακίνη – Ποιοι θέλουν να κομματιάσουν την Ελλάδα!

17. Φεβρουαρίου, 2017 Media ΕκτύπωσηΜέγεθος Κειμένου:

Tragas_Parapolitika01Front

Πιο δυναμικός από ποτέ ήταν ο Γιώργος Τράγκας στη σημερινή του ραδιοφωνική εκπομπή στα Παραπολιτικά 90,1 FM.

Όπως είπε αστειευόμενος στο «Εν Αθήναις»: «Ο Λάζαρος επέστρεψε… όλες οι εξετάσεις που έκανα δείχνουν ότι έχω Μητσοτακίνη! Προσπάθησαν βορειοκορεάτες και άλλοι να με δηλητηριάσουν αλλά δεν τα κατάφεραν… επέστρεψα πιο δυνατός σήμερα, έκανα άνω, κάτω κοιλία κι ένα πλήθος άλλων εξετάσεων που απέδειξαν ότι έχω DNA επίτιμου. Στο αίμα μου ανιχνεύτηκε δρακουλίνη και αθανατίνη… Ο προστάτης ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, το ίδιο και οι κυνόδοντες.Αυτό να το γνωρίζουν όσοι έστελναν μηνύματα μη φιλικά και γραμμένα στα Βορειοκορεάτικα».

Καμία παρερμηνεία… 
Και συνέχισε: «Σήμερα τα ΝΕΑ στο άρθρο τους επαναλαμβάνουν ουσιαστικά αυτό που λέω εγώ εδώ και χρόνια. Οι δανειστές, οι φίλοι μας, οι εταίροι μας όλων των αποχρώσεων δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνειών και δυστυχώς ακόμη χειρότερα έχουν αρχίσει και το δούλεμα. Θέλω να πω καλημέρα στο Προεδρικό, να πω καλημέρα στον πρωθυπουργό της χώρας και σε όλη τη βουλή των Ελλήνων και να συστήσω ψυχραιμία, γιατί όλα δείχνουν ότι είμαστε μέσα στη φωλιά του Κούκου. Η Ευρώπη είναι σε δίνη και μαζί της η Γερμανία. Ο κος Ρέγκλινγκ λέει ότι είναι ειδική περίπτωση η Ελλάδα και πουθενά αλλού δεν υπάρχουν τόσα προβλήματα. Ένας αξιωματούχος των Βρυξελλών έδωσε άδεια στους δημοσιογράφους να πάνε για σκι, σε ερώτηση εάν θα υπάρξει έκτακτο Eurogroup. Η κα Λαγκαρντ είπε στην κα Μέρκελ ότι το ΔΝΤ θα μείνει στο πρόγραμμα αρκεί να εξεταστεί πάλι το θέμα του χρέους το 2018, δηλαδή μετά τις γερμανικές εκλογές. Ο πόλεμος με τους Αμερικανούς κλιμακώνεται και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ο Βέμπερ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων λέγοντας ότι δεν θα αφήσουμε την Αμερική και το ΔΝΤ να διαλύσουν της Ευρώπη. Μην έχετε καμιά αμφιβολία ότι η στάση του ΔΝΤ, η οποία εξελίσσεται σε ευρωπαϊκό πρόβλημα έχει απόλυτη σχέση με τον ανοικτό πόλεμο ΗΠΑ- Ευρώπης. Το ταμείο καθοδηγείται από την Ουάσιγκτον!»

Όπως είπε ο γνωστός δημοσιογράφος: «Όλοι κοιτάνε πως θα κομματιάσουν τους Έλληνες, την ελληνική οικονομία και πως θα ξεζουμίσουν την Ελλάδα. Η έγκυρη γαλλική Le Monde γράφει σε άρθρο της ότι ο Σόιμπλε είναι ο νέος δυνάστης των Ελλήνων και καλεί τους Γερμανούς να δώσουν πίσω στους Έλληνες την ελευθερία τους. Και συγκρίνει το Σόιμπλε με το βαυαρό μονάρχη Όθωνα.

Φίλες και φίλοι, η κατάσταση στην Ελλάδα είναι φυσικά πιο τρελή από εκείνη της γερμανοκρατούμενης Ευρώπης που βρίσκεται σε πόλεμο με τη νέα αμερικανική διοίκηση, τον Πρόεδρο Τραμπ και τις ΗΠΑ. Θα με θυμηθείτε σε λίγο, η Ευρώπη θα διαλυθεί. Οι περισσότερες χώρες θα στραφούν προς τις ΗΠΑ. Στη Γαλλία και στην Ιταλία θα υπάρξουν τεράστιες αλλαγές. Ήδη μάλιστα στη Γαλλία μελετούν ένα FREXIT. Ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν ασκήσεις επί χάρτου. Κανείς δεν θέλει τη σκιά του γερμανικού αετού. Οι περίφημοι φίλοι μας, οι δανειστές μας κάνουν ότι ενδιαφέρονται να βρεθεί λύση αλλά στην πραγματικότητα λένε στην κυβέρνηση καλά κρασιά!

Η κυβέρνηση αντιστέκεται όσο μπορεί αλλά προσπαθεί να βρει ένα τρόπο να μακιγιάρει, να μασκαρέψει μια συμφωνία. Δύσκολο πράγμα … έχουν δολοφονηθεί τόσοι Έλληνες από τις μεταρρυθμίσεις και τα προαπαιτούμενα που είναι πολύ επικίνδυνο να επιχειρήσεις πάλι να τους εξαπατήσεις. Άλλωστε φως δεν φαίνεται ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον. Κάποιοι βουλευτές όπως ο κος Μπαλαούρας φωνάζουν : όποιος βουλευτής δεν θέλει να ψηφίσει τα νέα μέτρα να παραιτηθεί αλλά τέτοιου είδους δηλώσεις δυστυχώς ακούγονται ως κρωγμοί σαρκοβόρων πτηνών που εφορμούν πάνω σε πτώματα!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΓιάννης Μπαλάφας στον Γιώργο Τράγκα: «Σόιμπλε και Τόμσεν δεν θέλουν την Ελλάδα να βγει από την κρίση. Θέλουν να την γονατίσουν».

Ανδρέας Λοβέρδος στον Γιώργο Τράγκα: «Η κρίση θα φάει τον Τσίπρα, θα φάει όμως και ακόμη έναν πρωθυπουργό!»